Vi på LookC hjälper till att hitta lösningar

Uppgift; Dieseltank som ska skyddas!

Uppgift

Dieseltank som ska skyddas

Utmaningar

  • Larm
  • Bildverifiering med bra bild
  • Dag som natt
  • Vill ej söka blan 1000-tals bilder
  • Långt avstånd

LookC's lösning

 

vi använder oss av ett Ajax alarm, som har erkänt lång trålös räckvidd, tillsammans med Ajax trådlösa universalrelä som vi konfigurerar att, vid larm, aktiviera i 5 minuter.

Vi montera en Dahua Z12 som kan, tack vare sin stora lins, monteras på ett långt avstånd men man kan ändå zooma in så pass att vi ser eventuella förövare riktigt bra!

Sedan aktiverar vi rörelsedetektering och konfar inspelnings schemat till att endast spela in om rörelse detekteras, samtidigt som en kablad ingång aktiverad! På så vis för vi endast material att söka igenom när Ajax utomhus rörelsedetektor har triggats.

 

Eventuella utökningar

Om Signalen inte skulle räcka så går det lätt att komplettera med Ajax repeater för att utvidga området som övervakas.


Om det finns ett bra WIFI så går det också att komplettera med en wifi kamera, som tillexempen denna från Dahua, om man vill ha större övervakning.

*För att komma direkt till produkten så klickar du enkelt på produktnamnet i punktlistan så skickas du vidare till produktsidan!

"Du behöver mer än bra hårdvara"

Vi på LookC hjälper gärna till att hittna lösningar och finns här som support för våra kunder, så håll utkik efter mer lösningar här på vår hemsida och eller anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att aldrig missa kampanjer, nyheter och annat från oss!

Klicka här för att anmäla dig till vårt nyhetsbrev!

Related articles